Оцінка результатів взаємодії із практиками у реалізації освітньої програми 071 Облік і оподаткування

Кафедра економічної теорії та економічних досліджень у світлі розвитку освітньої програми Облік і оподаткування налагоджує співпрацю з ПАТ «Страхова компанія "ПЗУ Україна"».

18 листопада 2021 року до реалізації освітнього процесу з дисципліни «Цифровий аналіз фінансових даних» була залучена фінансова консультантка компанії, практик із питань блокчейн технологій в системі соціального страхування та охороні здоров’я Раїса Авраменко, яка провела для майбутніх фахівців бінарну лекцію на тему «Аналіз блокчейн-технологій».

Пані спікер зосередила увагу аудиторії на цифрових можливостях в аналізі блокчейн як послуги; висвітлила проблеми цифрової адаптації потенційних користувачів; акцентувала увагу студентів на порталах відкритих даних; пояснила процес вибору різних пакетів послуг у системі страхування і охорони здоров’я, послідовність заповнення електронних форм на сайті компанії; розглянула систему винагороди та деталізувала результати роботи з електронною системою оформлення договору.

Активну участь у діалозі практика та студентів узяли і викладачі згаданої дисципліни аналітичного спрямування доцентки Жанна Кононенко та Людмила Чіп.
Викладацький колектив кафедри економічної теорії та економічних досліджень висловлює вдячність представниці ПАТ «Страхова компанія "ПЗУ Україна"» за плідну співпрацю у напрямі вдосконалення підготовки здобувачів за освітньою програмою Облік і оподаткування!