Обмін досвідом

5‒6 грудня викладачі кафедри Харчових технологій Полтавської державної аграрної академії ‒ доцент Будник Н. В. та  доцент Кайнаш А. П., виконуючи план кафедри щодо обміну досвідом з провідними профільними ВНЗ, відвідали Національний університет харчових технологій  м. Києва. Взяли участь у захисті двох кандидатських та однієї докторської дисертації, вивчили особливості освітньої програми спеціальності 181 Харчові технології. Особливу  увагу звернули на такі її складники: навчальний план, навантаження здобувачів вищої освіти та забезпечення можливості їхньої академічної мобільності;  вимоги до кадрового складу; критерії та процедури оцінювання; наявність матеріально-технічного забезпечення; дотримання процедур забезпечення якості ЗВО.

 

 

Ознайомилися з матеріально-технічною базою та навчальними планами Навчально-наукового інституту харчових технологій, який є структурним підрозділом Національного університету харчових технологій, створеного рішенням вченої ради університету від 31 травня 2016 року. Він заснований на базі чотирьох потужних технологічних факультетів університету з багаторічним досвідом підготовки фахівців для харчової промисловості, а саме: факультету технології хлібопекарських і кондитерських виробництв, факультету технології бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю, факультету технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів; факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи.

 

 

Викладачі відвідали також святковий концерт, підготовлений студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій.

 

Аудиторія: 

Діяльність: