Нові формати міжнародної співпраці

Нові формати міжнародної співпраці


     Війна розділила все наше багатогранне життя, яке було наповнене дитячим сміхом, сімейними святами, роботою, науковою діяльністю, подорожами та багатьма іншими справами, на до і після. Здолати наслідки війни можна лише спільними зусиллями людей, які живуть в різних країнах і мають велике бажання створювати, а не руйнувати, які прагнуть розвитку, а не деградації.
     Колектив кафедри публічного управління та адміністрування продовжує здійснювати освітню діяльність згідно з навчальними планами, а також знаходить можливості для того, щоб запропонувати нашим студентам варіанти неформальної освіти, академічної мобільності, публікації результатів дипломних досліджень у кафедральному електронному виданні «Територія науки». Викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування беруть участь у територіальній обороні, допомагають людям, постраждалим від війни, чергують на території Університету, підтримують армію.
     Важливо, що в цей нелегкий час кафедра продовжує підтримувати зв’язки з міжнародною академічною спільнотою, не лише закликаючи її до протидії російській агресії, а й активно співпрацюючи з нею в науковій сфері. Тож завідувачка кафедри професорка Т. М. Лозинська на запрошення Варшавського університету дала згоду на включення її до складу рецензентів журналу «Przegląd Europejski» («Європейський огляд»). За рецензування статті, яке виконала Т. М. Лозинська, редакція журналу надала можливість їй і викладачам кафедри розмістити в журналі результати своїх досліджень на безоплатній основі. Кафедра обов’язково скористається можливістю якомога ширше ознайомити із ситуацією в Україні європейську спільноту, одночасно стаючи її частиною.

Аудиторія: 

Діяльність: