Контроль публічних закупівель – вимога сьогодення: зустріч зі стейкхолдером освітнього процесу

13 травня 2022 року відбулася бінарна лекція з дисципліни «Контроль у публічних закупівлях» для здобувачів вищої освіти ступеня #магістра денної та заочної форм навчання за ОПП Облік і оподаткування спеціальності Облік і оподаткування. Заняття провела провідна викладачка дисципліни к. е. н., доцентка Пономаренко О. Г. разом із заступником директора ТОВ «Онлайн-консалтинг» Бріднею Н. В.

 

Згадане підприємство займається супроводженням публічних #закупівель. Особливо цінним у контексті завдань навчальної дисципліни є понад п’ятирічний досвід роботи Наталії Валеріївни Брідні на відповідальних посадах Державної аудиторської служби України.

До теми #лекції «Ризик-індикатори у публічних закупівлях» було додано актуальний тематичний напрям, зумовлений непростими викликами сьогодення – «Здійснення і контроль публічних закупівель в умовах військового стану».

Мета подібних бінарних лекцій – запозичення кращих зразків практичного досвіду проведення перевірок публічних закупівель, з’ясування ознак типових відхилень і порушень, що траплялись у практичній діяльності запрошеної гості. Метою вивчення таких прикладів є уникнення означених ситуацій у можливій професійній закупівельній діяльності майбутніх бухгалтерів.

Усі учасники зустрічі відзначили її позитивну атмосферу та активність спілкування фахівця-практика зі студентами.

Викладачі та магістри-обліковці висловлюють подяку координаторам зустрічі – головному бухгалтеру ПДАУ Лінській С. П. і декану факультету обліку та фінансів професорці Дорогань-Писаренко Л. О.