Формуймо доброчесну академічну спільноту!

4 жовтня декан факультету обліку та фінансів ПДАУ Людмила Дорогань-Писаренко та відповідальна за академічну доброчесність на факультеті Людмила Бражник провели інформаційну кампанію «Формуймо доброчесну академічну спільноту» (підписання Декларації про академічну доброчесність) для нових учасників освітнього процесу, зокрема здобувачів вищої освіти ступеня магістра і студентів скороченого терміну навчання.

На зустрічі студентам було представлено голову Комісії з академічної доброчесності на факультеті обліку та фінансів професорку Людмилу Олександрівну Дорогань-Писаренко.

Людмила Василівна Бражник наголосила на пріоритетності втілення в життя ідеалів академічної доброчесності та порадила створювати власні наукові проєкти, досягати нових вершин в освіті та науці на принципах доброчесності.

Спікерка розповіла про можливі прояви недоброчесності та відповідальність за них, контрольні функції колегіальних органів.

На зустрічі здобувачам вищої освіти було представлено Декларацію про дотримання академічної доброчесності, яку вони мають розглянути та підписати. Мета Декларації – визначення та утвердження основних пріоритетних принципів і цінностей внутрішнього забезпечення якості освіти та досліджень, дотримання яких представниками спільноти університету є необхідною умовою створення сприятливого освітнього середовища.

 

Доброчесне суспільство: внесок кожного з нас!