Онлайн курс професорки Шведського університету сільськогосподарських наук Галії Замарацької «How to write and publish a scientific paper in international journal» у рамках проекту LEARNSAVE (№ 01236/2023)
ОНЛАЙН-КУРС «ANIMAL WELFARE AND MEAT SCIENCE”
Розпочався навчальний курс з вивчення «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
Проведено навчальний курс «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
Реалізація навчальних курсів в Інноваційному секторі досконалості для навчання впродовж життя: стале птахівництво ПДАУ
Навчальний курс «Інноваційне птахівництво: досвід МХП»
Навчальний курс «Біобезпека та стале птахівництво: досвід МХП»
Міжнародний вебінар «RISE - інструмент оцінки сталості сільськогосподарських підприємств»
Практичне застосування цифрових технологій у тваринництві
Участь у роботі літньої школи «Advanced Meat Science» у рамках проєкту «LEARNSAVE»
Розпочалася робота Міжнародної літньої школи Еразмус+ «Стале тваринництво та благополуччя тварин»
Лекція на тему «Вимоги до благополуччя дрібних тварин у клініці ветеринарної медицини».
Лекція почесного професора Полтавського державного аграрного університету Галії Замарацької
Міжнародна літня школа Еразмус + «Стале тваринництво та благополуччя тварин»
Лекція на тему «Інноваційні та сталі технології у виробництві продукції тваринництва»
Лекція на тему «Вплив розвитку тваринництва на біорізноманіття навколишнього середовища та зміни клімату»
ПРОГРАМА Проведення Міжнародної літньої школи Еразмус + «СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН» 2 – 13 червня 2025 рік
programa_litnya_shkola_2-13.06.2025.pdf
Summer School “Advanced Meat Science” (0.5 ECTS)
schedule_and_link.pdf
Онлайн-семінар ПРАКТИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ТВАРИННИЦТВІ
programa_seminaru.pdf
Програма дистанційного навчального курсу на тему: «Інноваційне птахівництво: досвід МХП»
programa_kursiv_mhp_2024_tvppt_2.pdf
Програма дистанційного навчального курсу на тему: «Біобезпека та стале птахівництво: досвід МХП»
programa_kursiv_mhp_2024_vm.pdf
Програма дистанційного навчального курсу на тему: «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
programa_kursiv_ekspertnyy_centr_2024.pdf
