Програми стартап-школи «ПроБізнес»

Онлайн курс професорки Шведського університету сільськогосподарських наук Галії Замарацької «How to write and publish a scientific paper in international journal» у рамках проекту LEARNSAVE (№ 01236/2023)

ОНЛАЙН-КУРС «ANIMAL WELFARE AND MEAT SCIENCE”

Розпочався навчальний курс з вивчення «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»

Проведено навчальний курс «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»

Реалізація навчальних курсів в Інноваційному секторі досконалості для навчання впродовж життя: стале птахівництво ПДАУ

Навчальний курс «Інноваційне птахівництво: досвід МХП»

Навчальний курс «Біобезпека та стале птахівництво: досвід МХП»

Міжнародний вебінар «RISE - інструмент оцінки сталості сільськогосподарських підприємств»

Практичне застосування цифрових технологій у тваринництві

Участь у роботі літньої школи «Advanced Meat Science» у рамках проєкту «LEARNSAVE»

Розпочалася робота Міжнародної літньої школи Еразмус+ «Стале тваринництво та благополуччя тварин»

Лекція на тему «Вимоги до благополуччя дрібних тварин у клініці ветеринарної медицини».

Лекція почесного професора Полтавського державного аграрного університету Галії Замарацької

Міжнародна літня школа Еразмус + «Стале тваринництво та благополуччя тварин»

Лекція на тему «Інноваційні та сталі технології у виробництві продукції тваринництва»

Лекція на тему «Вплив розвитку тваринництва на біорізноманіття навколишнього середовища та зміни клімату»

 

 

ПРОГРАМА  Проведення Міжнародної літньої школи Еразмус +   «СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН»  2 – 13 червня 2025 рік

programa_litnya_shkola_2-13.06.2025.pdf

Summer School “Advanced Meat Science” (0.5 ECTS)

schedule_and_link.pdf

Онлайн-семінар ПРАКТИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ТВАРИННИЦТВІ

programa_seminaru.pdf

Програма дистанційного навчального курсу на тему: «Інноваційне птахівництво: досвід МХП»

programa_kursiv_mhp_2024_tvppt_2.pdf

Програма дистанційного навчального курсу на тему: «Біобезпека та стале птахівництво: досвід МХП»

programa_kursiv_mhp_2024_vm.pdf

Програма дистанційного навчального курсу на тему: «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»

programa_kursiv_ekspertnyy_centr_2024.pdf