Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр спеціальності 181 «Харчові технології» 2023 р.н.

Навчальні дисципліни

Силабус / презентація

Обов’язкові навчальні дисципліни

Ділова іноземна мова

Силабус

Інноваційні технології харчових виробництв

Силабус

Крафтові технології

Силабус

Методологія наукових досліджень

Силабус

Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів

Силабус

Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності

Силабус

Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій 

Силабус

Організація і планування експериментів 

Силабус

Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів

Силабус

Технології органічних харчових продуктів

Силабус

Управління  розвитком харчових підприємств

Силабус

Вибіркові навчальні дисципліни
Факультетські дисципліни
2 семестр

Педагогіка та професійна психологія

Презентація

Силабус

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Презентація

Силабус

Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку

Презентація

Силабус

3 семестр

Раціональне харчування людей

Презентація

Силабус

Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР

Презентація

Силабус

Технологія крафтової харчової продукції із нетрадиційної сировини

Презентація

Силабус

Фахові дисципліни
2 семестр

Використання високого тиску в харчових технологіях

Презентація

Силабус

Субкритичні технології в харчових виробництвах

Презентація

Силабус

Кріогенні технології у харчових галузях

Презентація

Силабус

Кваліметрія харчових виробництв

Презентація

Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції

Презентація

Силабус

Організація підприємницької діяльності

Презентація

Силабус

3 семестр
Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів

Презентація

Силабус

Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини

Презентація

Силабус

Експертиза харчових продуктів

Презентація

Силабус

Сучасні технології зберігання харчової продукції

Презентація

Силабус

Інноваційні технології функціональних продуктів

Презентація

Силабус

Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів

Презентація

Силабус