Навчальні дисципліни |
Силабус / презентація |
|
Обов’язкові навчальні дисципліни | ||
Ділова іноземна мова |
||
Інноваційні технології харчових виробництв |
||
Крафтові технології |
||
Методологія наукових досліджень |
||
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
||
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
||
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
||
Організація і планування експериментів |
||
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
||
Технології органічних харчових продуктів |
||
Управління розвитком харчових підприємств |
||
Вибіркові навчальні дисципліни | ||
Факультетські дисципліни | ||
2 семестр | ||
Педагогіка та професійна психологія |
Презентація |
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Презентація |
|
Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку |
Презентація |
|
3 семестр | ||
Раціональне харчування людей |
Презентація |
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
||
Технологія крафтової харчової продукції із нетрадиційної сировини |
Презентація |
|
Фахові дисципліни | ||
2 семестр | ||
Використання високого тиску в харчових технологіях |
||
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
||
Кріогенні технології у харчових галузях | ||
Кваліметрія харчових виробництв |
||
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції | ||
Організація підприємницької діяльності | ||
3 семестр | ||
Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів | ||
Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини |
Презентація |
|
Експертиза харчових продуктів |
||
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
||
Інноваційні технології функціональних продуктів |
||
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |