Навчальні дисципліни 181 "Харчові технології" 2018 р.н. стн

ДИСЦИПЛІНИ

АНОТАЦІЯ

Навчальна програма

Презентація

ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА

 

Дисципліни професійної підготовки

 

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

НП

 

Гігієна тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Годівля тварин і технологія кормів

АНОТАЦІЯ

НП

 

Конярство

АНОТАЦІЯ

НП

 

Основи проектування підприємств з переробки молока та м'яса

АНОТАЦІЯ

НП

 

Розведення сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва молока і яловичини

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва продукції аквакультури

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва продукції бджільництва

АНОТАЦІЯ

НП

 Презентація

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

АНОТАЦІЯ

НП

Презентація

Технологія виробництва продукції птахівництва

АНОТАЦІЯ

НП

 Презентація

Технологія виробництва продукції свинарства

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія м'яса і м'ясних продуктів

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія переробки продукції тваринництва

АНОТАЦІЯ

НП

 

 ВИБІРКОВА ЧАСТИНА

 

Дисципліни професійної підготовки

 

Біотехнологія

АНОТАЦІЯ

НП

 

Мисливські господарства та національні заповідники

АНОТАЦІЯ

НП

 

Основи наукових досліджень та патентування

АНОТАЦІЯ

НП

 

Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія відтворення тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технологія продуктів забою тварин

АНОТАЦІЯ

НП

 

Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпеки харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

НП