| 
				Білий Д.Д. Роль активатора плазміногену у патогенетичних механізмах новоутворень | 
			
				3 | 
		
		
			| 
				Бассараб В.П., Лісова Н.Е., Максимович О.А., Михалюк О.В., Неділька Г.Ю., Федор Г.Ю. Гематологічні та біохімічні показники сироватки крові курей при застосуванні комплексної кормової добавки | 
			
				8 | 
		
		
			| 
				Бородиня В.І., Чміль Е.В. Етіологія, поширення, діагностика і ефективність лікування свиноматок з синдромом ММА | 
			
				12 | 
		
		
			| 
				Дмитренко Н.І. Найбільш поширені причини смертності цуценят до 14-денного віку | 
			
				17 | 
		
		
			| 
				Журенко О.В. Вплив суспензії сетарій на організм тварин | 
			
				23 | 
		
		
			| 
				Карповський В.І. Постой Р.В.,. Криворучко Д.І., Шапошнік В.М. Вплив наноаквахелатів мінеральних речовин на обмін вуглеводів в організмі корів у період лактопоезу | 
			
				27 | 
		
		
			| 
				Кладницька Л.В., Величко С.В. Дослідження ліктьового суглоба собак на дисплазію | 
			
				31 | 
		
		
			| 
				Козловська Г.В. Адгезивна характристика штамів Yersinia Enterocolitica, виділених зі зразків продуктів забою великої рогатої худоби | 
			
				36 | 
		
		
			| 
				Крива О.А. , Чумак В.О. , Сухін В.М. Біотестування на інфузоріях засобів знезараження води, які містять метали | 
			
				42 | 
		
		
			| 
				Макарчук О.В., Сердюков Я.К. Патомоpфологія піометpи у кішок | 
			
				46 | 
		
		
			| 
				Максін В.І. , Аретинська Т.Б., Трокоз В.О. Антисептичні та лікувальні властивості «Йодіс-концентрату» при використанні в шовківництві | 
			
				54 | 
		
		
			| 
				Музика Д.В. Антигенні властивості асоційованих інактивованих препаратів вірусу грипу птиці та ньюкаслської хвороби при введенні сільськогосподарській птиці різних видів | 
			
				59 | 
		
		
			| 
				Сахнюк В.В., Букалова Н.В. Критерії оцінки показників якості та безпечності м’яса свиней, хворих на ехінококоз | 
			
				65 | 
		
		
			| 
				Соловйова Л.М., Сонгаль І.О. Лікування курей за еймеріозу | 
			
				70 | 
		
		
			| 
				Тишківська Н.В. Контроль якості варено-копчених ковбас, виготовлених в умовах ТОВ “Поліс” м. Біла Церква | 
			
				74 | 
		
		
			| 
				Улько Л.Г. Динаміка імунологічних та біохімічних показників крові корів при асоціативних бактеріозах кінцівок | 
			
				79 | 
		
		
			| 
				Хіцька О.А. Ветеринарно-санітарний контроль якості та безпеки напівкопчених ковбас | 
			
				85 | 
		
		
			| 
				Чумак В.О. , Свіженко І.В. Доцільність застосування сухих підкислювачів з метою корекції розладів травлення у молодняку свиней | 
			
				89 | 
		
		
			| 
				Шарандак П.В. Вплив фізіологічного стану вівцематок Марківського району Луганської області на фосфорно-кальцієвий обмін | 
			
				93 | 
		
		
			| 
				Яценко І.В. , Сененко Є.О. Науково-методичне обгрунтування ветеринарно-санітарної експертизи, визначення якості та безпечності продуктів забою курчат-бройлерів при застосуванні їм нутріцевтика аргентонаноаквахелату та Сел-Плексу | 
			
				99 | 
		
		
			| 
				ПОДІЇ | 
			
				109 | 
		
		
			| 
				АННОТАЦИИ | 
			
				110 | 
		
		
			| 
				ANNOTATION | 
			
				115 |