Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОКР Бакалавр 2024 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 Харчові технології

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
     

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Харчові технології

Рецензії-Відгуки від академічної спільноти на ОПП Харчові технології

Рецензія-Відгук на проєкт ОПП 2024-2025 н.р.

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

 

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни "Проектування підприємств харчових виробництв"

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Загальні технології харчових виробництв"

Каталог освітніх компонент

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр