Основні дисципліни
Професійна етика в готельно-ресторанній галузі
Технологія продукції ресторанного господарства
Ресторанна справа
Індустрія закладів швидкого харчування
Технологія напоїв
Освіта
У 2011 році закінчив Полтавський університет споживчої кооперації України, спеціаліст за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» та здобув кваліфікацію інженер-технолог.
У 2024 році закінчив Полтавський державний аграрний університет, магістр технології виробництва і переробки продуктів тваринництва
Досвід роботи
Досвід роботи більше 10 років безпосередньо на виробництві різних типів закладів HoReCa
Міжнародні підвищення кваліфікації
The National University of Ostroh Academy. Jean Monnet Center of Excellence of the Erasmus+ program «Hub of European Solutions» (Міжнародна програма підвищення кваліфікації «Soft Skills у вищій освіті: експертиза ЄС»). Сертифікат про підвищення кваліфікації Серія ПК № 0781/25 від 31 травня 2025 р. 180 годин / 6 кредитів ЄКТС