|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Силабус |
|
Обов’язкова частина |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
||
|
Ділова іноземна мова |
||
|
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
||
|
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
||
|
Методологія та організація наукових досліджень |
||
|
Моделювання технологічних процесів у галузі |
||
|
Підприємництво |
||
|
Селекція сільськогосподарських тварин |
||
|
Технологія виробництва кормосумішей і кормодобавок |
||
|
Технологія органічної продукції тваринництва |
||
|
Фізіологія травлення і біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
Вибіркові освітні компоненти
|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація / Силабус |
|
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
|
Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
||
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
||
|
Патентознавство |
||
|
Раціональне харчування людей |
||
|
Сільськогосподарське дорадництво |
