|
Навчальні дисципліни |
Анотація | Силабус/презентація |
|
Обов’язкові навчальні дисципліни |
||
|
Інноваційні технології харчових виробництв |
Силабус | |
|
Ділова іноземна мова |
Силабус | |
|
Крафтові технології |
Силабус | |
|
Методологія та організація наукових досліджень |
Силабус | |
|
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
Силабус | |
|
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
Силабус | |
|
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
Силабус | |
|
Планування експериментів та аналіз результатів |
Силабус | |
|
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
Силабус | |
|
Технології органічних харчових продуктів |
Силабус | |
|
Управління розвитком харчових підприємств |
Силабус | |
|
Вибіркові навчальні дисципліни |
||
| Субкритичні технології в харчових виробництвах | Анотація | |
|
Використання високого тиску в харчових технологіях |
||
| Кріогенні технології у харчових галузях | Анотація | |
| Експертиза харчових продуктів | Анотація | |
| Холодильні системи у харчових галузях | Анотація |
Презентація |
|
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчової продукції |
||
| Кваліметрія харчових виробництв | Анотація | |
|
Технології харчових продуктів з нетрадиційної сировини |
||
| Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції | Анотація | |
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
||
| Організація підприємницької діяльності | Анотація | |
|
Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв |
Анотація |
Презентація |
