5 грудня студентка другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Єльченко Кіра тимчасово перетворила навчальну аудиторію кафедри харчових технологій на стильний міні-бар і провела майстер-клас із міксології в межах ОК «Барна справа».
Під умілими рухами шейкера поєднувалися кольори, текстури та аромати і народжувалися коктейлі у різних інтерпретаціях. Кожен елемент подачі – скло, декор, лід, цитрус додавали акценти, які формують естетику барної справи.
Такі практико-орієнтовані майстер-класи розвивають креативність, професійну впевненість і комунікаційні навички майбутніх фахівців індустрії гостинності. Учасники побачили, що барна справа може бути не лише технологією і технікою, а мистецтвом створення вражень та емоцій для гостя.
Нове покоління барменів, готових працювати у сучасному ресторанному середовищі, зростає на кафедрі харчових технологій ПДАУ. Щиро дякуємо Кірі за ініціативу, професійність і творчий підхід до справи. З таким натхненням і талантом – тільки вперед.

