Сосиски власного виробництва – результат практичних навичок!

Студенти 3 курсу спеціальності «Харчові технології» під час лабораторного заняття з дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продуктів» занурилися у виробничий процес — виготовлення сосисок власного виробництва.

Під керівництвом асистента кафедри харчових технологій Юлії Карбан майбутні фахівці виготовляли сосиски, використовуючи технологічну схему виробництва варених ковбасних виробів. У процесі роботи студенти відпрацювали навички роботи з обладнанням та провели органолептичну оцінку сосисок.

Вони переконалися, що якість м’ясних продуктів безпосередньо залежить від точного дотримання кожного етапу технологічного процесу.

Такий практичний досвід став вагомим кроком до професійного зростання і впевненості у власних силах майбутніх технологів харчової промисловості!