Участь у міжнародному онлайн-курсі з академічної доброчесності

Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти БРАЖНИК Марія, ЩИГОЛЬ Святослав, ІВАНЧЕНКО Дмитро та МІЩЕНКО Крістіна впродовж грудня 2024 р. – лютого 2025 р. долучилися до міжнародного онлайн-курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель». У програмі курсу були розглянуті ключові аспекти академічної доброчесності, зокрема: формування інституційної культури доброчесності; доброчесні підходи до навчання та проведення наукових досліджень; механізми запобігання порушенням академічної доброчесності, тощо. Ці аспекти є невід’ємною складовою подальших наукових розробок в рамках діяльності гуртка кафедри. Дотримання принципів академічної доброчесності є найважливішим правилом в наукових дослідженнях та оприлюдненні результатів, що неодноразово обговорювалась на засіданнях гуртка. По завершенню курсів здобувачі отримали відповідні сертифікати та поділились отриманими знаннями з учасниками гуртка. Бажаємо подальших успіхів та здобутків!