| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 2 семестр  | 
		|||
| 
				 Використання високого тиску в харчових технологіях  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Субкритичні технології в харчових виробництвах  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Кріогенні технології у харчових галузях  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Кваліметрія харчових виробництв  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Організація підприємницької діяльності  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			
				
				 Силабус  | 
		
| 
				 3 семестр  | 
		|||
| 
				 Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Експертиза харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Сучасні технології зберігання харчової продукції  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 Інноваційні технології функціональних продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
| 
				 Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 25  | 
			|
