Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
Рецензії-Відгуки стейкхолдерів
Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Готельно-ресторанна справа
Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП
Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Готельна справа"
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Ресторанна справа"
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Каталог освітніх компонент
Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр