| Навчальні дисципліни | Силабус |
| Обов’язкова частина | |
| Дисципліни загальної підготовки | |
| Вища математика | Силабус |
| Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | Силабус |
| Інформаційні системи, технології та безпека в закладах сфери обслуговування | Силабус |
| Історія та культура України | Силабус |
| Основи готельно-ресторанної індустрії | Силабус |
| Українська мова (за професійним спрямуванням) | Силабус |
| Фізичне виховання | Силабус |
| Філософія | Силабус |
| Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування | Силабус |
| Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обслуговування | Силабус |
| Дисципліни професійної підготовки | |
| Готельна справа | Силабус |
| Готельно-ресторанна індустрія України та світу | Силабус |
| Культура та етика харчування | Силабус |
| Основи наукових досліджень | Силабус |
| Професійна етика в готельно-ресторанній галузі | Силабус |
| Світові тенденції готельно-ресторанних послуг | Силабус |
| Барна справа | Силабус |
| Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування | Силабус |
| Гігієна та санітарія в галузі | Силабус |
| Індустрія краси та здоров’я | Силабус |
| Інтер’єрні та інженерні рішення | Силабус |
| Контроль якості продуктів та послуг | Силабус |
| Лікувально-профілактичне та дієтичне харчування | Силабус |
| Маркетингові дослідження в сфері обслуговування | Силабус |
| Менеджмент закладів сфери обслуговування | Силабус |
| Нутриціологія | Силабус |
| Організація роботи готелів та ресторанів | Силабус |
| Проектування готелів та ресторанів | Силабус |
| Ресторанна справа | Силабус |
| Санаторно-курортна справа | Силабус |
| Сервісологія та гостинність | Силабус |
| Технологія продукції ресторанного господарства | Силабус |
| Товарознавство | Силабус |
| Управління якістю продукції та послугами в готельно-ресторанному господарстві | Силабус |
| Устаткування готельно-ресторанних закладів | Силабус |
Вибіркові освітні компоненти
| Факультетський каталог вибіркових дисциплін | Презентація/силабус |
| Біологічно активні речовини в харчових технологіях | |
| Біотехнологія | |
| Українські традиції в культурі харчування | |
| Хіміко-бактеріологічний аналіз | |
| Гігієна і санітарія харчових підприємств | |
| Екопарки | |
| Організація безпечного туристичного відпочинку | |
| Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини | |
| Міні-технології харчових виробництв | |
| Організація анімаційної діяльності | |
| Кейтеринг | |
| Технологія напоїв | |
| Реологія | |
| Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини |
Силабус |
| Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини | |
| Захист прав споживачів | |
| Фахові вибіркові дисципліни | |
|
Ароматерапія та аромакологія |
Силабус |
|
Декоративно-художнє оформлення продукції ресторанного господарства |
Силабус |
|
Індустрія закладів швидкого харчування |
Силабус |
|
Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa |
Силабус |
|
Інновації в готельно-ресторанній та курортній справі |
Силабус |
|
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм |
Силабус |
|
Кухні народів світу |
Силабус |
|
Мінеральні води України та світу |
Силабус |
|
Організація виставкової діяльності |
Силабус |
|
Організація ділових прийомів |
Силабус |
|
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі |
Силабус |
|
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Силабус |
|
Сенсорний аналіз |
Силабус |
|
Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування |
Силабус |
|
Теорія і методика рекламної та PR творчості |
Силабус |
|
Технологія морепродуктів |
Силабус |
