Зустріч зі стейкхолдером з Інституту свинарства і АПВ НААН України

Цінна кожна нагода поспілкуватися з представниками професійної сфери та конструктивно підійти до вдосконалення освітніх програм.
На зустрічі із заступником директора з наукової роботи Інституту свинарства і АПВ НААН України д. с.-г. н. Костянтином Почерняєвим були обговорені зміст підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти та детально проаналізований проєкт ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва й надана пропозиція приділити особливу увагу генетичним дослідженням у тваринництві, зокрема значенню ДНК-експертизи.

Костянтин Почерняєв наголосив на тому, що ключовим профілем роботи лабораторії генетики Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН України є вивчення демографічної історії підвидів диких і комерційних порід свиней вітчизняної та зарубіжної селекції. Також на зустрічі обговорювалися можливості проходження практик здобувачами вищої освіти в лабораторії генетики ІС і АПВ НААН з напряму молекулярно-генетичних досліджень у тваринництві.