Зустріч зі школярами у форматі онлайн-відеозвязку

Навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій ПДАУ зацікавлений у розумних та обдарованих абітурієнтах, які в подальшому стануть студентами Полтавського державного аграрного університету. Карантин не став на заваді профорієнтаційній роботі викладачів інституту, вона продовжується онлайн.

9 квітня 2021 року на запрошення Комунального закладу «Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ–ІІІ ступенів імені А. С. Макаренка Полтавської обласної ради» представники керівництва інституту та кафедри публічного управління та адміністрування зустрілися з учнями 9–11 класів. Для зустрічі була обрана актуальна для школярів тема про варіативність вибору спеціальностей, особливості вступної кампанії і ЗНО та про підготовку до нього. Також ішлося про найбільш істотні особливості спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та умови можливого працевлаштування випускників.

А відбулася зустріч із використанням сервісу для організації онлайн-конференцій та відеозв’язку Zoom. Із майбутніми абітурієнтами спілкувалися Тетяна Воронько-Невіднича, заступниця директора навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій, к. е. н., доц.; Олександр Дорофєєв, професор кафедри, д. е. н., доц.; Тетяна Щетініна, доцентка кафедри, к. і. н., доц.; Ольга Мирна, доцентка кафедри, к. е. н, доц. Головною метою зустрічі було надання практичних порад і рекомендацій щодо підготовки до вступної кампанії.

Щиро вдячні вчительці ліцею-інтернату Людмилі Брижак за сприяння у проведенні цього заходу!

 

Аудиторія: 

Діяльність: