Зустріч здобувачів зі стейхолдерами-практиками в межах навчальної дисципліни «Управління підприємством у бізнес-середовищі»

Зустріч здобувачів зі стейхолдерами-практиками в межах навчальної дисципліни «Управління підприємством у бізнес-середовищі»

     14.09.2021 р. в межах навчальної дисципліни «Управління підприємством у бізнес-середовищі» на лекційному занятті, де розглядалася тема «Маркетингове дослідження зовнішнього бізнес-середовища підприємства» відбулася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП Бізнес-адміністрування й представників групи забезпечення з менеджером зі збуту в Полтавській області ТОВ «Bayer» Євгеном Бурим, а також керівником з продажу Північного регіону  ТОВ «Bayer» Данилом Лютим. Варто зазначити, що Євген Бурий є випускником саме даної ОПП Полтавського державного аграрного університету.

     Спікери ознайомили із сутністю, особливостями, елементами та методами маркетингового дослідження зовнішнього бізнес-середовища підприємства. Данило Лютий зауважив, що у процесі управління маркетинговою діяльністю, окрім основних, вирішуються також інші, часткові завдання підприємства, зокрема: вплив на споживача, попит, конкурентів; створення товару, максимально відповідного можливостям підприємства; забезпечення надійної, своєчасної й достовірної інформації про ринок, товари, послуги, споживачів і конкурентів. У свою чергу Євген Бурий, спираючись на власний досвід, підвів до розуміння твердження, що сучасне управління підприємством неможливе без ефективної системи маркетингу та маркетингових досліджень бізнес-середовища.


Дякуємо шановним гостям за змістовну лекцію!