Зустріч здобувачів вищої освіти з омбудсменом учасників освітнього процесу та керівником психологічної служби ПДАУ

      06 жовтня 2022 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 1 курсу навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету з омбудсменом учасників освітнього процесу Олександром Помазом і керівником психологічної служби, практичним психологом Іриною Плаксієнко.

     Олександр Помаз розповів про роботу інституту омбудсмена учасників освітнього процесу в ПДАУ, основною метою якого є забезпечення дотримання прав усіх учасників освітнього процесу. Під час зустрічні здобувачі вищої освіти отримали вичерпну інформацію про права учасників освітнього процесу, а також про попередження та протидію булінг у університетському  середовищі.

     Ірина Плаксієнко зосередила увагу на пріоритетних напрямах діяльності психологічної служби ПДАУ, зокрема створення комфортних умов для соціального та інтелектуального розвитку здобувачів вищої освіти, збереження їхнього психологічного здоров’я, надання психологічної та соціально-педагогічної підтримки в умовах воєнних дій, а також розповіла про основні форми роботи психологічної служби та запропонувала план заходів для студентів.

 

Діяльність: