Зустріч здобувачів вищої освіти факультету ТТП, наукового-педагогічних працівників із стейкхолдерами

У Полтавському державному аграрному університеті постійно надається можливість активного діалогу між здобувачами вищої освіти, науково-педагогічними працівниками і стейкхолдерами.
Так, 28 лютого 2024 року у рамках форуму "Вплив аграрного бізнесу на розвиток сільських громад" відбулася панельна дискусія на тему: "Аграрний бізнес: виробництво і переробка продукції тваринництва". Саме такий формат було обрано для обговорення нагальних питань освіти і виробництва та пошуку шляхів забезпечення аграрних підприємств висококваліфікованими кадрами.
Перед освітянською спільнотою виступили партнери заходу СП ТОВ «Нива Переяславщини» (Андрій Клименко), підприємство "Екосад" (Валентина Кулінич), ТОВ "Агрофірма "Маяк" (Юрій Задорожний), YEDNIST' GROUP (Руслана Бережна).

   

   

 

Надзвичайно цікавими були доповіді стейкхолдерів із окресленням можливостей для здобувачів вищої освіти факультету технологій тваринництва та продовольства на представлених підприємствах під час виробничих практик з перспективою працевлаштування на постійній основі із гарантованою можливістю кар’єрного зростання за фахом.