Зустріч здобувачів ФОФ з викладачами Лестерського університету

28 жовтня 2022 р. відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти факультету обліку та фінансів з представниками Лестерського університету (Leicester University, GBR) в рамках співробітництва, інтеграційних процесів та можливості поглиблення знань з навчальної дисципліни "Економічна теорія".

У зустрічі прийняли участь доцент кафедри обліку (Associate Professor of Accountancy) Dr Rachel English та заступник декана факультету маркетингу (Associate Professor Operations Management Associate Dean Marketing and Global Engagement) Dr Nicola Bateman.
 
Організатором зустрічі виступила доцентка кафедри обліку і оподаткування Чіп Людмила та зво спеціальності 072 фінанси, банківська справа та страхування: Череп Олександр, Лимаренко Єлизавета, Фисун Аліна, Морозова Анна, Толмачова Анастасія, Владислава Воробйова.
 
На зустрічі обговорювалися питання подальшої співпраці, можливості прослуховування лекцій англійською мовою та залучення наших здобувачів до освітнього життя Лестерського університету, а також написання ессе та доповідей з презентаціями на визначені теми.