Зустріч з майбутніми студентами: профорієнтаційний візит до Великосорочинського ліцею

10 квітня 2024 року представники Полтавського державного аграрного університету завітали до Великосорочинського ліцею імені М. В. Гоголя, де зустрілися з учнями 10-11 класів і розповіли їм про можливості здобуття вищої освіти в Університеті.
 
Цей візит мав для ПДАУ особливе значення, адже саме в цій школі навчався ректор Університету кандидат економічних наук Олександр Галич.
 
Заснована у 1923 році, Великосорочинська школа протягом багатьох років здобула репутацію одного з найліпших навчальних закладів Полтавщини. 2023 року ліцей відсвяткував 100-літній ювілей, в якому упродовж сторіччя  було виховано не одне покоління талановитих науковців, успішних фахівців, відповідальних громадян.
 
Високі стандарти освіти, кваліфікований педагогічний колектив, сучасне обладнання – все це робить Великосорочинський ліцей справжньою кузнею знань і талантів.
 
Під час зустрічі з учнями фахівчиня із профорієнтації, доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАУ Тамара Лахач розповіла про широкий спектр спеціальностей, які можна здобути в Університеті, про сучасні методи навчання, комфортні умови проживання в гуртожитках, можливості для самореалізації та працевлаштування після завершення навчання.
 
Полтавський державний аграрний університет – це не просто університет, це шлях до успішного та щасливого життя!
 
З нетерпінням чекаємо на вас у нашому Університеті!