Зустріч викладачів факультету ТТП ПДАУ зі спеціалістами ТОВ «УКРОЛІЯ»

До освітнього середовища ПДАУ активно залучаються нові стейкхолдери, зокрема компанія ТОВ «УКРОЛІЯ» — драйвер на ринку високоолеінових та органічних олій в Україні. Тож 3 листопада представники факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя, Світлана Усенко, Лариса Кузьменко й Альона Сябро відвідали центральний офіс ТОВ «УКРОЛІЯ», щоб провести попередні перемовини про поглиблення співпраці. Менеджери компанії радо зустріли наших представників і люб'язно ознайомили із провідними напрямами роботи підприємства.

Під час зустрічі наші викладачі спільно зі співробітниками компанії Іриною Дяченко та Інною Дмитренко обговорили проєкт освітньо-наукової програми Технології зберігання, переробки зерна та аграрний бізнес, також дійшли згоди щодо співпраці за освітньою програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бакалаврський і магістерський рівень), зокрема з навчальних дисциплін «Годівля тварин і технологія кормів», «Заготівля, зберігання та контроль якості кормів», «Технологія виробництва кормів і кормових добавок», враховуючи те, що у виробництві комбікормів використовуються продукти переробки олійної промисловості.⠀⠀⠀

Співпраця з ПДАУ буде спрямована на розвиток дуальної освіти та сприятиме проходженню виробничих практик студентами, стажуванню викладачів.

Працюючи на ринку з 2001 року, компанія ТОВ «Укролія» здобула значний досвід у виробництві традиційної соняшникової олії та експортує свою продукцію у понад 50 країн світу під торговими марками EFFO, Garna Organica та ТМ «Диканька».