Зустріч із керівницею психологічної служби ПДАУ

На кураторській годині здобувачів вищої освіти першого курсу за освітньою програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва відбулася зустріч із керівницею психологічної служби Університету Іриною Плаксієнко. Одним із завдань психологічної служби Полтавського державного аграрного університету є сприяння розвитку особистісного потенціалу студентів, створення умов для формування в них мотивації до самовиховання і саморозвитку.

Під час зустрічі першокурсники обговорили особливості адаптації до студентського життя і мали змогу проявити свої лідерські якості та розвивати навички роботи в команді. Завдяки арттерапевтичному формату захід пройшов у комфортній, невимушеній і досить веселій атмосфері. Студенти мали нагоду виразити себе через обраний музичний інструмент, зіграти єдиним оркестром і побути диригентом.

   

Також кожен з учасників взяв участь у створенні спільного арттерапевтичного малюнка «Малюємо разом!». У підсумку отримали прекрасну різнобарвну картину, на якій відобразилися під яскравими сонячними променями дім, усі члени групи з куратором, багато квітів, дерев, пташок, метеликів. Також знайшлося місце для веселки, зірок і навіть літачка.

   

На завершення заходу учасники окреслили плани на наступну зустріч – розпочали підготовку до святкування Всесвітнього дня здоров’я, адже психологічне  благополуччя поряд із фізичним здоров’ям визначає здоров’я людини загалом, а це найцінніший дар для повсякденного, соціального та суспільного життя кожного з нас.

Учасники зустрічі подякували керівниці психологічної служби Ірині Плаксієнко за цікавий і змістовний захід.