Зустріч факультету ТВППТ із випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж ПДАУ»

Випускова атестація у коледжах є найкращим часом, аби зорієнтувати студентів на подальше здобуття  вищої освіти. Саме з цією метою 30 січня декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Анатолій Шостя та гаранти ОП ТВППТ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для підготовки фахівців бакалаврського і магістерського рівнів освіти Лариса Кузьменко і Світлана Усенко провели зустріч із випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету».

Випускники з цікавістю послухали інформацію про переваги навчання в Полтавському державному аграрному університеті, ознайомилися з особливостями здобуття вищої освіти рівня бакалавра за спеціальностями 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 181 Харчові технології та з перспективами працевлаштування після закінчення навчання.

Спільно із директором навчального закладу коледжу Корнієнком Віктором Миколайовичем студенти проаналізували освітні компоненти, які можуть бути перезараховані випускникам коледжу при вступі в ПДАУ на спеціальність 204 ТВППТ.

Під час зустрічі було наголошено, що ПДАУ сьогодні — це потужний навчальний, науково-просвітницький, культурний і молодіжний центр Полтавщини, навчаючись у якому можна не лише здобути якісну фахову освіту, а й мати цікаве студентське життя.