Знайомимося з першокурсником Артуром Романенком

Знайомтеся — Артур РОМАНЕНКО, здобувач вищої освіти за освітньо-професійною програмою Місцеве самоврядування спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування 1-го курсу денної форми навчання.

Цей юнак мріє стати успішною людиною та побудувати блискучу кар’єру. Артуру поталанило, адже він уже на 1-му курсі може вивчати таку корисну для його становлення та розвитку навчальну дисципліну як «Самоменеджмент». Тож на практичному занятті на тему «Формування якостей ефективного менеджера» під керівництвом доцентки кафедри публічного управління та адміністрування Ірини ШУПТИ він познайомився з надзвичайно цікавою книгою Кейта ФЕРРАЦЦІ «Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств».

Цю книгу автор, якого називають нетворкером номер один у світі та «одним з найкомунікабельніших людей у світі» за версією журналу Forbes, написав спільно із журналістом Талом Резом ще у 2005 році. Саме К. Феррацці перетворив нетворкінг – неформальне ділове спілкування – на справжнє мистецтво. У блокноті Кейта – понад п’ять тисяч телефонних номерів, зокрема й перших осіб з різних держав, музикантів та інших медійних особистостей.

Під час практичного заняття у процесі роботи з книгою Артур зміг познайомитися з досвідом автора, який є також і підприємцем, засновником і генеральним директором Ferrazzi Greenlight, дослідницької та консалтингової фірми в Лос-Анджелесі (Каліфорнія). Цей досвід стосується того, як встановлювати довірчі стосунки з різними людьми. Саме завдяки вмінню спілкуватися, особистій чарівності та високому рівню емоційного інтелекту Феррацці зміг зробити блискучу кар’єру, адже він є творцем і очільником консалтингової фірми, починаючи з 17 листопада 2019 року на Wayback Machine. А до цього Кейт працював маркетинговим директором у таких великих компаніях, як Starwood Hotels та Deloitte Consulting.

У процесі ознайомлення з книгою К. Феррацці Артур Романенко усвідомив такі рекомендації автора:

Не припиняйте вчитися.

Ловіть момент.

Виявляйте любов.

Веселіться.

Успіх у житті = ваші знайомі + ваша співпраця.

Ваше коло друзів визначає вашу долю.

Не існує жодної людини, яка досягла успіху самостійно.

Перш ніж щось отримати, потрібно щось віддати. І ніколи не ведіть рахунки. Якщо ваше спілкування будується на щедрості, то нагорода не за горами.

Робіть внесок у розвиток вашого оточення. Пізнавайте його. Не шкодуйте часу, грошей і знань на розширення кола друзів.

 

А що особисто робите ви для власного саморозвитку?

Чи знайомі з цим світовим бестселером?

Чи маєте власні секрети, як стати успішною людиною?