Зміна формату профорієнтаційної роботи в умовах карантину

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування ведуть активну профорієнтаційну роботу, проте в умовах карантину через значні обмеження вони змушені пристосовуватися до реалій сьогодення,  застосовуючи дистанційні комунікаційні технології, які дозволяють підтримувати контакти із потенційними вступниками та їхніми батьками.

 

Так, 19 березня 2021 року завідувачка кафедри д. держ. упр., проф. Лозинська Тамара, проф. кафедри д. е. н., доц. Дорофєєв Олександр, проф. кафедри к. е. н, доц. Сердюк Ольга і доц. кафедри к. і. н., доц. Щетініна Тетяна були активними учасниками батьківських зборів у Комунальному закладі «Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ–ІІІ ступенів імені А. С. Макаренка Полтавської обласної ради».

 

Головною метою зустрічі було надання інформації про найбільш істотні особливості спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та умови можливого працевлаштування випускників, практичних порад і рекомендацій з підготовки до вступної кампанії.

Оскільки розмова з батьками та випускниками пройшла в доброзичливій атмосфері та була конструктивною, вважаємо, що практику таких зустрічей у форматі онлайн-конференцій можна розширювати.

Щиро вдячні класній керівниці Людмилі Іванівні Брижак за сприяння у проведенні цього заходу!

 

Аудиторія: 

Діяльність: