Змагання інтелектуалів

Цього року секційне засідання науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу факультету обліку та фінансів розпочалось нетрадиційно – із розминки у вигляді брейн-рингу.

В інтелектуальному змаганні зійшлись дві команди викладачів, перша складалась з викладачів кафедр бухгалтерського обліку, організації обліку та аудиту, друга – кафедр фінансів і кредиту й економічної теорії та економічних досліджень. Модератор заходу – доцент кафедри економічної теорії та економічних досліджень Кончаковський Євген Олегович підготував для викладачів факультету цікаві факти щодо економіки, фінансів та бухгалтерського обліку. У відповідях на питаннях гравці проявили як фахові знання, так і неабияку кмітливість. У результаті запеклої боротьби перемогла дружба – гра закінчилася нічиєю. 

Подальша робота секційного засідання проходила традиційно, але не менш цікаво. За підсумками науково-дослідної роботи в 2016 році викладачі факультету підготували 30 доповідей  з актуальних питань економіки, фінансів, кредиту, бухгалтерського обліку та аудиту, історії та філософії. Кожна доповідь, яка пролунала цього дня,  викликала інтерес слухачів та переходила в обговорення поставленої проблеми.
Ознайомившись із доповідями учасники конференції, відзначили, що сучасний стан економіки України вимагає нового підходу до вирішення багатьох питань, та ухвалили Резолюцію.

Діяльність: