Здобувачі вищої освіти під час навчальної практики відвідали ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»

18 липня 2023 року виїзне заняття з навчальної практики «Технологія переробки продукції тваринництва» (керівниця Лариса Кузьменко) зі здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 2 курсу було проведено у ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».

ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» – підприємство з багатими виробничими традиціями, один з провідних виробників ковбасної і м’ясної продукції на ринку України. Вертикально інтегрована структура групи компаній «Глобино», до якої входить м’ясокомбінат, дає змогу контролювати всі етапи процесу виробництва, починаючи із заготівлі сировини і закінчуючи дистрибуцією.

   

Екскурсію основними виробничими цехами підприємства – від забою великої худоби й свиней до упакування і зберігання готової продукції – провели технологи Лариса Миколаївна Чумак та Лариса Миколаївна Холод. Під їхнім керівництвом здобувачі вищої освіти ознайомилися з технологією виробництва варених, варено-копчених, ліверних і кров’яних ковбас, сосисок, сардельок, напівкопчених, сирокопчених, сиров’ялених м’ясних снеків, паштетів, шинок, м’ясних делікатесів і нефондових ковбасних виробів. 

   

Студенти з цікавістю спостерігали за злагодженою роботою колективу заводу, який працює для задоволення потреб споживачів якісною та безпечною продукцією. Екологічність і безпеку сировини підтверджено сертифікатами, висновками державної експертизи і ветеринарними свідоцтвами. Підприємство постійно оновлює асортимент своєї продукції з урахуванням потреб споживачів, працює над новими рецептурами та дизайном упакування продукції.