У період з 17 по 22 грудня 2025 року здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва пройшли підсумкову атестацію у формі атестаційного іспиту та захисту кваліфікаційної роботи.
Екзаменаційна комісія працювала у складі: д.с.-г.н., старшого наукового співробітника Олени Метлицької – голови комісії та членів комісії: декана факультету технологій тваринництва та продовольства, д.с.-г.н., професора, гаранта освітньої програми Світлани Усенко, професора кафедри виробництва продукції тваринництва, к.с.-г.н., доцента Віктора Слинька, професора кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького, к. с.-г. н., доцента Лариси Кузьменко. До захисту здобувачами вищої освіти були представлені магістерські кваліфікаційні роботи дослідницького спрямування, у яких розглянуто актуальні науково-практичні проблеми розвитку та вдосконалення сучасних технологій у галузі тваринництва і переробки продукції тваринного походження. Тематика робіт охоплювала питання підвищення продуктивності та добробуту тварин, впровадження інноваційних технологічних рішень, цифровізації виробничих процесів, а також покращення якості й безпечності продукції відповідно до сучасних вимог агропромислового комплексу.
Щиро вітаємо випускників із вдалим захистом кваліфікаційних робіт та успішним завершенням навчання із здобуттям освітнього ступеня магістра. Бажаємо професійної реалізації, творчого натхнення, впевненості у власних силах, наполегливості у досягненні цілей, життєвої рівноваги та гідного кар’єрного шляху за обраною спеціальністю!









