Здобувач вищої освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня за освітньою програмою Бізнес-адміністрування Віталій ЖОВНІР взяв участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні

І знову перемога!
Здобувач вищої освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня за освітньою програмою Бізнес-адміністрування Віталій ЖОВНІР взяв участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів, які навчаються за спеціальністю 073 Менеджмент, що проводилося на базі кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету. Учасники з різних українських ЗВО (90 осіб) мали змогу подати наукові роботи на конкурс, і вже після I туру (відбору найкращих робіт методом подвійного сліпого рецензування) до фіналу потрапило лише 40 % робіт. 
Робота Віталія ЖОВНІРА присвячена проблемі антикризового управління підприємством в сучасних реаліях і виконана на кафедрі менеджменту ім. І. А. Маркіної під  науковим супроводом кандидатки економічних наук доцентки кафедри Олени ВАРАКСІНОЇ.
22 червня 2023 року відбулася підсумкова науково-практична конференція фіналістів Всеукраїнського інтелектуального змагання серед студентів, які навчаються за спеціальністю 073 Менеджмент, де Віталій ЖОВНІР представив доповідь, у якій відображені основні результати дослідження та методи, за допомогою яких вони були отримані. Тож Віталій ЖОВНІР у цьому змаганні отримав Диплом І ступеня.Вітаємо Віталія з черговою перемогою!
Кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної пишається своїми студентами і підтримує всі їхні звершення та досягнення, побудовані на плідній та кропіткій роботі, адже коли розвиваються цілеспрямовані особистості, то генерується своєрідна енергія, яка робить нас і світ кращими, добрішими, досконалішими.
Висловлюємо величезну вдячність організаторам конкурсу за надану можливість!
Миру, успіху нових задумів і здобутків!