27 березня 2024 року відбувся кінцевий майстер-клас для студентів спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа від президента Асоціації U.C.M. «Середземноморська спілка шеф-кухарів» Паоло Брешіа.
	Цю серію майстер-класів було проведено в рамках підготовки до проходження практики наших студентів в італійських закладах готельно-ресторанної індустрії та індустрії гостинності.
	Під час майстер-класу студенти готували два види піци: «Маринара» та «Маргарита», а також опановували секрети приготування ризотто з морепродуктами.
	Також був проведений майстер-клас із сервірування  обіднього столу відповідно до тематики заходу. 
	Це був неймовірний досвід для наших студентів, який не лише збагатив їх знаннями та навичками, але й надихнув на приготування нових кулінарних шедеврів!
	Ми дякуємо Паоло Брешіа та Асоціації U.C.M. «Середземноморська спілка шеф-кухарів» за співпрацю.















