Залучення стейкхолдерів-практиків до навчального процесу здобувачів спеціальності 073 Менеджмент ОПП Бізнес-адміністрування

Залучення  стейкхолдерів-практиків до навчального процесу здобувачів спеціальності 073 Менеджмент ОПП Бізнес-адміністрування

     У рамках вивчення навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент» (05.05.2022 р.) відбулася онлайн-зустріч здобувачів спеціальності 073 Менеджмент ОПП Бізнес-адміністрування СВО Магістр з начальником групи по роботі з агрохолдингами Східного регіону компанії ТОВ "Bayer" Олексієм Черних.
     Спікер розповів про портфельні стратегії та управління стратегічною позицією агрохолдингів Східного регіону, акцентував увагу на стратегії для конкуренції в агрохолдингах, назвав ефективні стратегії для конкуренції агрохолдингів, які знаходяться на стадії зрілості та охарактеризував стратегії, які знаходяться в стані спаду. Окремо було озвучено головні помилки при виборі стратегії.
     Здобувачі вищої освіти мали змогу засвоїти як генерувати новими ідеями,  встановлювати цінності, бачення, місію, цілі та критерії, за якими агрохолдинг визначає подальші напрями розвитку, розробляє і реалізує відповідні стратегії та плани. Детально було наведено приклад ефективного використання та розвитку ресурсів. Обговорено як правильно аналізувати й структурувати проблеми агрохолдингу, приймати ефективні управлінські рішення та забезпечувати їх реалізацію.

     Лектор також поділився своїми секретами як критично осмислювати, вибирати та використовувати необхідний науковий, методичний і аналітичний інструментарій для управління в непередбачуваних умовах; як ідентифікувати проблеми та обґрунтовувати методи їх вирішення; як планувати діяльність у стратегічному та тактичному розрізах тощо.
     Щиро вдячні пану Олексію за корисну, змістовну, пізнавальну та цікаву зустріч!

Діяльність: