Залучення магістрів до наукової роботи

На факультеті агротехнологій та екології продовжується робота зі здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальності 201 «Агрономія».

Цього разу до нас приєдналися студенти-магістри, які мають намір після закінчення магістратури вступити до аспірантури Полтавської державної аграрної академії. Саме для них було проведено екскурсію на дослідні ділянки однієї із енергетичних культур – міскантусу гігантського, що розташовані у Ботанічному саду Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка.

 

Студенти (науковий керівник Людмила Білявська) разом із аспірантами та Максимом Куликом, мали можливість ознайомитись із польовими дослідами енергетичних культур, а також прослухали мінілекцію на тему «Особливості підготовки до аспірантури: першочергові кроки, діяльність протягом навчання та якісний результат».

Багато запитань з цієї тематики засвідчують зацікавленість студентів у науковій роботі, тим паче наразі вони готують до захисту свої магістерські дипломні роботи. Тож побажаємо успіхів нашим майбутнім науковцям і запрошуємо до аспірантури!

Усю детальну інформацію про правила прийому в аспірантуру можна прочитати за посиланням.

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: