Закордонне навчання як невід‘ємна складова формування професійних компетентностей майбутнього менеджера

     Навчання в Полтавському державному аграрному університеті за освітньо-професійною програмою «Менеджмент підприємства» надає студентам низку можливостей різнобічно опанувати свою професію та здійснити свою мрію навіть у складні воєнні часи. 
    Так, своїм шансом успішно скористалися Максим БОБРОВСЬКИЙ та Анна МАЛАШЕНКО, які охоче діляться з Вами своєю історією закордонного навчання.    Здобувачі дуже пишаюся тим, що у цей непростий період життя у них з'явилася можливість пройти навчання на онлайн-семестрі в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, Німеччина (HSWT) і взяти участь у проекті DAAD «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)» .
     В продовж чотирьох місяців вони із захватом відвідували заняття, навіть в період відсутності електроенергії, викладачі надавали повну інформацію та якісні знання студентам з багатьох міст України.

 
    Як для майбутнього менеджера Анна обрала важливі предмети, щодо майбутньої професійної діяльності: Project Management, Business Management, Life cycle analysis. Максим обрав: Project Management; English for Studying, Working, and Living Abroad; Machinery Cost.     В продовж усього навчання здобувачі отримували не тільки задоволення від професійних знань викладачів, але й від стипендії в розмірі 800€ на семестр. 
Здобувачі дякують Полтавському державному аграрному університету  та кафедрі менеджменту ім.І.Маркіної за можливість побувати на навчанні за кордоном не виїжджаючи зі своєї домівки!