Захист презентацій здобувачами з навчальної дисципліни «Стиль та імідж менеджера»

     На заліковому тижні здобувачі вищої освіти ОПП Менеджмент підприємства спеціальності 073 Менеджмент захищали самостійні роботи (презентації) з навчальної дисципліни «Стиль та імідж менеджера» на тему «Імідж відомої людини» (викладачі – Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА, завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної, к. е. н., доцентка та Надія БАГАН, старший викладач кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної, phd з економіки).
      Поняття іміджу близьке до поняття персоніфікації, але включає не тільки природні властивості особистості, але й спеціально створені. Крім того, воно говорить як про зовнішній вигляд, так і внутрішній світ людини, про його психологічний тип.
      Набуття професійного іміджу - не самоціль для ділової людини, лідера. Однак володіння ним складає вельми істотну його особистісну і професійну характеристику, має глибокий практичний сенс.
      Здобувачі презентували цікаві доповіді про відомих діячів політики, культури та спорту та дійшли висновку, що значний відсоток іміджу залежить від того, як людина виглядає і «звучить». Тому багато політиків і менеджерів освоюють акторський лікнеп, вивчаючи: мистецтво посміхатися, постановку голосу та техніку жестів, міміки і поз.      Загалом заняття були проведені в атмосфері активної взаємодії, обміні думками та досвідом між викладачами і здобувачами вищої освіти.