Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

У період з 22 по 27 грудня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Екзаменаційна комісія працювала у складі: завідувачки кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи Полтавського університету економіки і торгівлі, докторки сільськогосподарських наук, професорки Габріелли Бірти (голова); декана факультету технологій тваринництва та продовольства, доктора сільськогосподарських наук Анатолія Шості; завідувачки кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О. В. Квасницького, докторки сільськогосподарських наук Світлани Усенко; професорки кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О. В. Квасницького, кандидатки сільськогосподарських наук Лариси Кузьменко.

   

   

   

   

Захист відбувся у змішаному форматі. Всі представлені на захист кваліфікаційні роботи були цікавими, в них досліджувались актуальні питання  як з виробництва, так і переробки продукції тваринництва. Надані здобувачами вищої освіти пропозиції можуть бути застосовані в практичній діяльності підприємств. Голова екзаменаційної комісії відмітила високий рівень знань здобувачів вищої освіти та обізнаність у особливостях технологічних процесів у галузі.