Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

20–21 грудня відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Свою роботу екзаменаційна комісія здійснила під головуванням завідувачки кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи Полтавського університету економіки і торгівлі докторки сільськогосподарських наук, професорки Габріелли Бірти.

   

Захист відбувся у змішаному форматі. Всі представлені на захист кваліфікаційні роботи були цікавими, в них порушені актуальні питання  як з виробництва, так і переробки продукції тваринництва. Надані здобувачами вищої освіти пропозиції можуть бути застосовані в практичній діяльності підприємств, а деякі результати впровадження, зокрема розсільний сир із додаванням васабі, члени комісії мали змогу навіть дегустувати. Голова екзаменаційної комісії відмітила високий рівень знань здобувачів вищої освіти та обізнаність у особливостях технологічних процесів у галузі.

   

   

   

   

   

      

Ні проблеми зі зв'язком, ні відключення світла та повітряна тривога не завадили якісно й успішно провести захист кваліфікаційних робіт.

Вітаємо наших студентів з успішним захистом!