Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології

В період з 19 по 21 червня 2023 року на кафедрі Харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня  освітньої програми Харчові технології.
Захист кваліфікаційних робіт був публічним, тому кожен бажаючий із професорсько - викладацького складу, здобувачів вищої освіти та їх близьких  мав змогу бути присутнім на захисті. За результатами захисту кращі  роботи були рекомендовані на конкурс студентських робіт. Цього року результати захисту достатньо високі. Сім здобувачів вищої освіти під час підсумкової атестації підтвердили дипломи з відзнакою. Це був передбачуваний результат, який продемонстрував глибокі знання та розуміння студентами основних аспектів обраної спеціальності.
Бажаємо нашим студентам третього випуску спеціальності 181 Харчові технології натхнення, наполегливості, нових професійних звершень, успішної кар’єри, достойного подолання всіх перешкод у царині харчових технологій. Ми вас вітаємо і чекаємо на подальше навчання у магістратурі.