Захист дипломних проєктів зі спеціальності «Харчові технології» в Лохвицькому механіко-технологічному фаховому коледжі ПДАУ

Із 27 по 29 січня в Лохвицькому механіко-технологічному фаховому коледжі Полтавського державного аграрного університету відбувся захист дипломних проєктів студентами технологічного відділення спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Бродильне виробництво і виноробство» і «Зберігання та переробка зерна». Захист проходив у режимі онлайн, але це не завадило студентам у повній мірі продемонструвати високий рівень підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Особливо змістовними та професійноспрямованими були роботи, в яких виконання проєкту поєднувалося з науково-дослідними розробками.

 

Багато проєктів розроблено на основі виробничих даних. Цікавою була наукова робота «Розробка технологічної схеми та компоновки варильного відділення пивзаводу потужністю 5,4 млн дал на рік», виконана за матеріалами навчально-виробничої практики на ПрАТ «Фірма Полтавпиво», а також «Розробка рецептури безалкогольного напою з розробкою технологічної схеми та компоновки купажного відділення заводу безалкогольних напоїв потужністю 3,0 млн дал на рік», у якій, крім компонування цеху, були представлені й результати наукових досліджень, науково обґрунтований підібраний рецептурний склад напою тощо.

Також у процесі захисту обговорювалася можливість подальшого навчання випускників у ПДАУ. Голова екзаменаційної комісії, завідувачка кафедри харчових технологій Будник Н. В. повідомила випускникам про додатковий набір випускників коледжів на основі диплома молодшого спеціаліста, який розпочнеться вже в лютому, а з 1 березня вони зможуть стати студентами ПДАУ.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: