Ярмарок – це не лише час для дорослих, проте й активне дозвілля для дітей

 

20 січня 2024 року в Полтавському державному в аграрному університеті відбувся форум-ярмарок «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону». Доки шановні гості та представники Університету обговорювали перспективи розвитку крафтового виробництва, співробітники психологічної служби та бібліотеки спільно з представниками активного студентства ННІ економіки, управління, права та інформаційних технологій для дітвори організували дозвілля в дитячій кімнаті.

На дітей чекали ігрові намети, колекція іграшок, цікаві ігри з професійними аніматорами, майстер-класи з виготовлення чудових поробок.

До розвивальних ігор з дітьми долучилися саме студентки
ННІ економіки, управляння, права та інформаційних технологій та дівчата-аніматори з Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка, які проявили неабиякі педагогічні здібності.

Здобувач вищої освіти 4 курсу денної форми навчання за ОПП Місцеве самоврядування Костянтин Чеверденко, який професійно займається бальними танцями, провів для дітей веселу руханку, а студентки Анна Скрипник (ОПП Інформаційні управляючі системи), Аліна Мяло (ОПП Правознавство), Яна Бикова, Анастасія Панченко (ОПП Маркетинг) та Вікторія Карпова (ОПП Підприємництво) допомагали дітям у веселому та креативному процесі створення крафтових іграшок.

Керівництво кафедри публічного управління та адміністрування ННІ ЕУПІТ ПДАУ, керівниця студентського наукового гуртка «Територія науки» Ірина Шупта висловлюють щиру вдячність Костянтину Чеверденко, а також студенткам нашого інституту за активну участь у заході, який  пройшов у дружній атмосфері, весело та креативно!