«Як зробити стрес нашим другом?»‒ відповіді шукали на засіданні круглого столу «Стрес: ознаки, прийоми профілактики та подолання»

15 травня 2018 року колективом кафедри публічного управління та адміністрування спільно з активом студентського наукового гуртка «Територія науки» (науковий керівник –доц., к.п.н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування Шупта І. М.) за активної підтримки психологічної служби ПДАА було проведено круглий стіл: «СТРЕС : ОЗНАКИ, ПРИЙОМИ ПРОФІЛАКТИКИ ТА ПОДОЛАННЯ», в якому прийняли участь здобувачі вищої освіти 2 та 3 курсу напряму підготовки та спеціальностей «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування» Полтавської державної аграрної академії (СВО «Бакалавр»), а також здобувачі вищої освіти 1 курсу спеціальності «Психологія», СВО «Магістр» Міжрегіональної академії управління персоналом.

Мета круглого столу : отримання системного уявлення про природу стресу, про його причини та небезпеку, навчання ефективним поведінковим стратегіям розв’язання та профілактики стресових ситуацій, активізація  та використання внутрішніхх ресурсів для розв’язання проблем.

Серед проблемних питань, що розглядалися, постали:

  1. Поняття та види стресу. Диференціація стресу та інших емоційних станів людини. Яковлєва Оксана, ЗВО 2 курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» СВО «Бакалавр», Полтавська державна аграрна академії. Науковий керівник – Шупта І. М., доц., к.пед.н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування»
  2. Стрес як стимул психологічного розвитку. Горгота Олеся Богданівна, к.філос.н., доцент кафедри філософії та політології МАУП, в.о. директора ПЦДН МАУП. 
  3. Управління стресом: підходи в конфліктології. Жила Світлана Борисівна, старший викладач кафедри психології та соціології ВУ МАУП.
  4. Стратегії та стилі подолання стресу. Морозова Катерина Олексіївна, ЗВО 2 курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» СВО «Бакалавр», Полтавська державна аграрна академії. Науковий керівник – Шупта І. М., доц., к.пед.н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування»
  5. Вплив стресу на ефективність роботи в організації та шляхи його подолання. Бебешко Марина Юріївна, ЗВО спеціальності «Психологія» СВО «Спеціаліст», Міжрегіональна академія управління персоналом
  6. Топ-5 прийомів самодопомоги в стресовій ситуації. Грицканич Анжела Григорівна, магістрантка спеціальності «Психологія», Міжрегіональна академія управління персоналом
  7. Хронічний стрес та його наслідки. Фролова Наталія , ЗВО 2 курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» СВО «Бакалавр», Полтавська державна аграрна академії.Науковий керівник – Шупта І. М., доц., к.пед.н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування»

        

За результатами проведення круглого столу було прийнято рішення і направлене до наукової частини Полтавської державної аграрної академії. Всім учасникам було видано сертифікати про участь у роботі круглого столу.

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: