Виїзне заняття здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20 жовтня 2023 року доцентом кафедри харчових технологій Євгенією ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ було організоване виїзне заняття до закладу гостинності «ШАПІТО» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Виїзне заняття проведено з метою якісного формування фахових компетентностей та програмних результатів навчання з навчальної дисципліни «Основи готельно-ресторанної індустрії». До заняття долучилася доцент кафедри харчових технологій Вікторія ШЕЛУДЬКО, яка задіяна в  реалізації відповідної освітньо-професійної програми.

Під час заняття студенти зустрілися із власником закладу Андрієм БЕЗКОРОВАЙНИМ та шефом-баристою Анною НАУМЕНКО.

Приємним початком виїзного заняття та зустрічі була запашна кава та чай від власника закладу.

Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ особисто провів екскурсію по закладу, показав його облаштування, робочі зони, особливості зберігання сировини та готової продукції. Також познайомив із роботою кухарів та пекарів. Студенти мали можливість побачити  облаштування роздягальні, кімнати персоналу, зони гігієни тощо.

   

Заняття пройшло в дружній невимушеній атмосфері. Власник закладу запевнив у можливості використання його закладу як бази практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».