Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна»

 

З метою формування програмних результатів навчання з обов’язкової навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» освітньо-професійної програми Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 28 березня 2024 року відбулося виїзне заняття зі здобувачами вищої освіти на ТОВ «ДиканькаМлин» (викладачка Лариса Кузьменко, гарант ОПП Ніна Будник). В умовах підприємства було відпрацьовано тему «Борошномельне виробництво». 

Товариство з обмеженою відповідальністю «ДиканькаМлин» виробляє борошно з відбірного безпечного зерна пшениці, що забезпечує отримання продукції з найкращими показниками. Підприємство контролює виробництво на всіх етапах – має оснащену необхідним обладнанням лабораторію, яка дбає про те, щоб кожна партія виготовленої продукції мала найліпші характеристики та задовольняла найвибагливіші смаки покупців.

Під керівництвом головного технолога підприємства Наталії Дзюби здобувачі вищої освіти ознайомилися з технологічним процесом виробництва борошна – від приймання сировини на переробку до відвантаження готової продукції з підприємства. Особливу увагу на занятті було приділено питанням контролю якості продукції на всіх етапах виробництва та відпрацьовано методики досліджень у виробничій лабораторії.