Виставка-ярмарок провідних підприємств харчової промисловості Полтавщини

У Полтавському державному аграрному університеті (Полтавський державний аграрний університет - ПДАУ) відбувся біотехнологічний форум і виставка-ярмарок провідних підприємств харчової промисловості Полтавщини. Група підприємств "Глобино", як стейкхолдер даного вищого навчального закладу, також приймала участь.
«Наука має бути нерозривно пов'язана з виробництвом, особливо в інноваційних напрямах, які визначають продовольчу безпеку країни. Біотехнологія — саме така галузь знань, яка безпосередньо впливає на добробут суспільства, тож науковці Полтавського державного аграрного університету не тільки уважно стежать за останніми тенденціями цієї галузі, а й активно долучаються до практичного впровадження біотехнологій спільно з нашими стейкхолдерами — провідними агропромисловими компаніями України»-зазначають в університеті.


   

У рамках чотирьох тематичних панельних дискусій виступила директор ТОВ «НВП «Глобинський мʼясомолочний комплекс» Анастасія Плиска на тему «Трансплантація ембріонів», а головний технолог «Глобинський мʼясокомбінат» Альона Ковтун поділилася своїм досвідом впровадження біотехнологій в харчовій промисловості. Також, наших працівників нагородили почесними грамотами від директора Департаменту агропромислового розвитку Полтавської військової адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення населення області якісними продуктами харчування.

   

      

Завершили день дегустацією продуктів ТМ Глобино