Виставка харчових продуктів у Туреччині F Istanbul 2025

Делегація у складі проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Олега Горба, проректора з науково-педагогічної, наукової роботи Анатолія Шості, декана факультету технологій тваринництва та продовольства Світлани Усенко, завідувачки кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького Марії Ільченко, завідувачки кафедри харчових технологій Ніни Будник, професорки кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького Лариси Кузьменко, студентки ОНП Технології зберігання, переробки зерна та аграрний бізнес Світлани Тараненко і директора з виробництва ТОВ Науково-виробниче підприємство «Еко-Країна» Лесі Сокіл упродовж 2–5 липня брали участь у виставці F ISTAMBUL (Туреччина).
17-та виставка, що відбулася в ISTAMBUL Fair Center, в Туреччині є найвпливовішою у харчовій промисловості, її відвідало понад 12 000 осіб із більш ніж 100 країн — це, зокрема, провідні виробники, байєри, дистриб’ютори та імпортери. На виставці було презентовано найновіші розробки та обладнання для харчових підприємств, тож вона є провідною платформою для демонстрації сучасних технологій та інновацій у галузі харчових продуктів, напоїв, інгредієнтів, пакування та переробки. Крім того, відвідувачі вистаки мали змогу відвідати лекції.

   

   

   

Цього року на виставці було представлено продукцію і українських виробників, зокрема кондитерської фабрики "Житомирські ласощі" — одного з провідних виробників солодощів в Україні з понад 70-річною історією, а також компанії "Впрок" з м. Дніпро — виробника натуральних приправ, спецій і харчових добавок, який активно розвиває експортні напрями.

Окрім презентації продукції конкретних компаній, на українському стенді було представлено каталог Nazovni.online — офіційний інструмент державної підтримки українського експорту, який містить контакти десятків українських виробників харчових продуктів, зацікавлених у співпраці з іноземними партнерами.

Чотири дні плідної роботи, нових знайомств, презентацій смачної продукції і міжнародних зустрічей позаду.
Відвідування виставки стало можливим за ініціативи та фінансування компанії Dictum Global Law Company. Вдячні Світлані Мороз і всій команді за надану можливість взяти участь у цьому потужному заході, що сприяє розширенню горизонтів міжнародної співпраці у галузі харчових технологій.